rompost-tv-omni-tv-logoCu siguranta marea majoritate a romanilor care locuiesc in British Columbia au vizionat cel putin o data programul ROMPOST TV, produs de Sonia Productions Inc .

Rompost Tv este programul fanion romanesc atat pentru promovarea activitatilor de business locale, dar si pentru promovarea valorilor culturale, istorice si religioase romanesti. Interviurile deosebite cu romanii care traiesc sau viziteaza British Columbia, evenimente ale comunitatii romanesti, spectacole, informatii utile despre emigrare sau gasirea unui loc de munca, toate sunt disponibile la Rompost Tv.

OMNI TV Coverage Map Cable 8, B.C. Lower Mainland. Cable 10 on Vancouver Island. Free over the air, UHF Channel 42. CH 254, Bell ExpressVu subscribers nationally across Canada.

Adelina Suvagau si echipa ei profesionala va ofera posibilitatea de a face reclama pentru business-ul dvs. la preturi foarte competitive. In plus, vi se ofera bonusuri in functie de perioada de reclama pe care o cumparati. De exemplu, primiti 4 luni de reclama pentru costul a doar 3 luni.

Am cumparat reclame la Rompost Tv de mai multe ori in ultimii ani, atat pentru activitatile noastre non-profit, cat si pentru cele de business.

Anul acesta am avut nevoie de reclama pentru promovarea cursurilor educationale de la Udemy si am apelat cu incredere la RomPost Tv. Am oferit cupoane speciale de discount pentru spectatorii care au vizitat pagina noastra de reclama de la http://ContinuingEducation.Me .

Adelina Suvagau mi-a trimis imediat detaliile necesare si am putut alege un pachet de reclama convenabil. Preturile incep de la doar $100 CAD/saptamana, iar anuntul poate apare de 1-2 ori in cadrul emisiunii de Sambata, emisiune reluata apoi Miercurea.

Puteti urmari aici anuntul meu de 15 secunde, pregatit special de echipa Rompost Tv, cu muzica originala:

Din dorinta de a promova educatia online, Adelina m-a invitat ulterior si la un interviu despre ceea ce inseamna Udemy si posibilitatile de educatie online curente. Puteti urmari intregul interviu aici (am adaugat si English subtitles):

M-a impresionat in mod deosebit profesionalismul si seriozitatea echipei Rompost Tv. Incepand cu conceperea clipului video si continuind cu promovarea acestuia, precum si informarea permanenta despre evolutia reclamei, totul a functionat perfect. Am putut sa vad cum entuziasmul echipei este orientat in mod special catre implinirea obiectivului clientului. Am fost foarte multumit cu promovarea facuta, am primit contacte, iar activitatea noastra Udemy este acum cunoscuta in comunitatea romaneasca si nu numai.

Daca doriti sa va faceti cunoscuta activitatea dvs. de business sau de alta natura, apelati cu incredere la serviciile RomPost Tv! Vizitati acum SoniaProductions.com pentru toate detaliile!

Puteti gasi Oferta Speciala de Publicitate de la ROMPOST Tv dand click pe imaginea de mai jos.

romposttv-tv-rates-2014

Lucian Mihailescu
http://ContinuingEducation.Me