In luna Septembrie demareaza a 12- a serie a emisiunii Rompost TV, motiv pentru care oferim afacerilor Canadiene, cu proprietari Romani, productie video gratuita si preturi reduse pentru reclama la televiziune.
Atasate sint preturile publicitare pentru o campanie publicitara de 3 luni:- 15 secunde de reclama costa $25+GST cu un total de 4 intrari pe saptamina si un cost total de $100 + GST/saptamina
– 30 secunde de reclama costa $75+GST cu un total de 2 intrari pe saptamina si un cost total de $150 + GST/saptamina
– 45 secunde de reclama costa $100+GST cu un total de 2 intrari pe saptamina si un cost total de $200 + GST/saptaminaMai multe informatii despre emisiunea Rompost TV poti afla la adresa: www.soniaproductions.comDaca sinteti interesati sa beneficiati de aceasta promotie publicitara pentru televiziune va rog sa-o contactati pe Adelina la telefonul 604-339-7445 pentru a programa filmarea reclamei dvs. publicitare si pentru rezervarea spatiul publicitar.

Cititi aici articolul nostru “ROMPOST TV promoveaza cu succes business-ul dvs. in Vancouver, British Columbia si restul Canadei” pentru a vedea cateva exemple din campaniile publicitare realizate de ROMPOST TV.
romposttv-tv-rates-2014